Nyheter hos Superlenny, det nya heta stället på nätet

Nu har man ”hjort” det igen! Nya spel i toppklass hos SuperLenny! Vad är då nytt? Läs mer så får du veta…

SuperLenny har också en sportbook där du kan spela på odds och liveodds. Har du missat det så besök gärna deras sportavdelning där https://superlenny.com/Sports/

Vi kommer att kika på tre nyheter hos SuperLenny idag, Temple Quest, Cosmic Fortune och Merlins Magic Respins!

merlin

Vi börjar med Merlins Magic Respins som är en liten remake av ett annat Merlin online slot. Nu har man lagt på en hel del julpynt så att man kommer in i stämningen lagom till julafton. Spela på 50 olika insatslinjer och testa den nya superbet-funktionen där du kan vinna fem gånger pengarna direkt på ditt snurr!

cosmic

Cosmic Fortune är ett modernt rymdäventyr i miniformat. SuperLenny har hämtat spelet från det kända bolaget Netent och det är en fröjd för ögat och förhoppningsvis plånboken också. Med sin unika Avalanche-funktion ramlar symbolerna ner och bildar mönster som kan ge pengar på kontot. Det är en relativt enkel online slot, det är inte alls svårt att spela och minimalt med inställningar gör det ännu enklare.

temle

I det tredje nya spelet från SuperLenny får vi följa med på ett äventyr i ett exotiskt paradis tillsammans med Temple Quest. Det påminner om klassikern Gonzos Quest i ide och utformning. Du kan vinna upp till 16 free spins på ett snurr, spela på 40 klustrade insatslinjer. Hjulen snurrar i ett mönster om 4 x 5 och det går att satsa upp till ett casinomynt per linje.

Klicka på bilderna för att se dem i en större storlek.