Hockey VM 2014

Steget från fotboll till hockey är inte så långt egentligen, båda är Sveriges mest populäraste sporter och det är miljontals som följer båda varje vecka när lagen spelar matcher. Nu i maj är det återigen dags för att dra igång hockey VM. Detta år så kommer hela eventet att hållas i Vitryssland. Hockey VM börjar den 9 maj och den direktsänds i tv. I år är det TV4 som har sändningarna. Man börjar den 8 maj med att Peter Jihde och Niklas Wikegård pratar inför VM. VM-studion är placerad i Minsk.

Spela på Hockey VM 2014

Hockey VM är ett event som många vill satsa lite pengar på. Det går såklart bra och här kommer ett par tips på sidor och företag som du kan besöka för att spela på oddset i hockey VM 2014.

Svenska Spel

Det statliga spelet är självklart med och ger dig flexibla erbjudanden. Du kan spela på hockey VM hos ditt ombud eller på Svenska Spels hemsida.

Unibet

I Unibets Sportsbook kan du spela på massor med olika sporter och evenemang. Det finns en avdelning där du kan spela på hockey VM. Den är lite svår att hitta. Gå till Unibets hemsida och klicka på ”Sportsbook”, och ”Betting home”. Scrolla sedan ner till rubriken ”Sports” som du hittar i den vänstra kolumnen. Där, lite nedanför mitten ser du ”Ice Hockey”, klickar du på den får du upp en till avdelning med bara ishockey. Där kan du se ”World Championship”, klickar du där får du upp alla matcher som kommer.